CALZEDONIA TOAMNĂ/IARNĂ 17/18

Accesoriile sunt piesele cheie, detaliile care fac diferența: funde, pompoane, sclipici, culori și multe altele.

Noua colecție de toamnă/iarnă Calzedonia pune accentul pe accesorii și originalitate, dezvăluind cele mai noi tendințe în materie de șosete, ciorapi, dresuri și colanți.

Acum, mai versatile și mai uimitoare ca niciodată, perfecte pentru orice tip de încălțăminte, de la adidași până la pantofii cei mai eleganți.

Fundele sunt elementul central-din satin, catifea sau cu sclipici-împreună cu pompoane și aplicații. Elementele multicolore jucăușe contrastează cu negrul fără vârstă.

“Must-have-urile” acestui sezon sunt în continuare dresurile plasă, purtate pe sub blugii tăiați sau rupți, cu o pereche de adidași, pentru un look tineresc sau ca punct de plecare în construcția unei ținute ,,evergreen’’ mult mai feminină.

Strălucitor. Cuvântul cheie pentru Calzedonia în acest sezon. Sclipiciul este tot ce ai nevoie pentru a străluci iarna aceasta: șosete plasă cu sclipici, șosete multicolore strălucitoare, ciorapi trei sferturi cu sclipici, slipici peste tot, inclusiv lurex în dresuri și colanți.

Pentru un aspect mai îndrăzneț și mai jucăuș, Calzedonia propune capsula Disney având în centru pe Minnie cea fără de vârstă împreună cu Mickey Mouse. Perechea de basm este imprimată pe șosete funny, dresuri și colanți. Chiar și copiii au opțiunea lor “Mini-me”, cu unele articole disponibile atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Pentru sezonul toamnă/iarnă 17/18, Calzedonia lansează și o “Ediție Specială” exclusivistă compusă din 6 modele de dresuri și o selecție de șosete. Design–ul special al ambalajelor accentuează exclusivitatea și măiestria produselor.

Pentru festivitățile de Anul Nou, cea mai recentă serie a noastră, denumită „Party“ va fi disponibilă în magazine din luna noiembrie. O selecție de dresuri cu lurex, paiete și aplicații strălucitoare.

Like pe Facebook