INTIMISSIMI: CAMPANIA #INSIDEANDOUT

Intimissimi lansează o nouă campanie de brand care sărbătorește femeile de succes.

Brandul italian de lenjerie, Intimissimi, este mândru să anunțe noua sa campanie concepută în colaborare cu renumitul fotograf de modă și portretist , Mario Testino. Lansată în luna septembrie, campania are în centru 4 femei de succes din domenii foarte diferite: Irina Shayk, Ana Ivanovic, Ella Mills și Dakota Johnson.

Intimissimi crede că stilul adoptat de o femeie reflectă personalitatea și viața ei unică. Campania exprimă acest adevăr prin adoptarea unei abordări fresh, în afara jocului, fără a expune articolele de lenjerie sau corpul uman.

Intimissimi colaborează pentru prima dată cu fotograful , regizorul și directorul de creație, de renume mondial, Mario Testino, pentru a da viață viziunii sale unice prin intermediul celor 4 femei de succes.

Distribuția este fabuloasă, dar mi-a plăcut și provocarea comunicării unei campanii de lenjerie intimă prin intermediul unor femei îmbrăcate complet. Am vrut să surprind modul în care aceste femei arată și simt că poartă lenjeria de corp sub hainele lor. Intimissimi are un mod îndrăzneț de a vinde lenjerie.”, spune Testino.

Muza dintotdeauna a brandului, Irina Shayk a revenit, împreună cu jucătoarea profesionistă de tenis Ana Ivanovic, autoarea de cărți de bucate și antreprenoarea Ella Mills, și actrița Dakota Johnson.

Aceste patru femei depășesc sexualitatea și dorințele asociate în mod obișnuit cu publicitatea pentru lenjerie intimă și, în schimb, portretizează puterea, ambiția și integritatea lor. Campania se referă la viața reală, de zi cu zi, iar aceste valori captează perfect noul spirit Intimissimi, sărbătorind în ambele moduri femeile #insideandout. Noul slogan  #insideandout este opera lui Testino și a echipei sale, MARIOTESTINO+.

Campania captează personalitățile unice ale acestor patru femei, pentru a vă prezenta colecția exclusivă de sutiene Intimissimi. Colecția sărbătorește feminitatea în toate formele și dimensiunile sale, împreună cu mesajul Intimissimi: orice femeie se poate simți încrezătoare în ea însăși, purtând sutienul perfect.

Like pe Facebook