LANSAT 1996 PRODUSE: LENJERIE INTIMĂ, PIJAMALE, TRICOTAJE

Zece ani mai târziu, drept răspuns la cererea zilnică de lenjerie, Calzedonia a dat viață  brandului Intimissimi. Intimissimi ne introduce în lumea lenjeriei pentru femei și bărbați, folosind un stil romantic și elegant. În decursul acestor ani a construit o rețea de magazine rafinate care a răspândit excelența lenjeriei italiene în lume.

Colecțiile pentru femei sunt senzuale și sofisticate, având ca sursă de inspirație stilul italian atemporal. Acestea oferă o gamă largă de sutiene, slipi, body-uri din bumbac, dantelă și mătase.
Articolele pentru bărbați sunt mai casual, predominând bumbacul elasticizat, creat pentru a oferi confort pe parcursul întregii zile.

VALORILE Intimissimi sunt:
Romantic, deoarece inspiră imaginația și emoțiile;
Senzual, deoarece pune în valoare silueta;
Natural, deoarece întruchipează grație și reflectă stilul și nevoile moderne.


SUPERIORITATE COMPETITIVĂ

Combinația reușită de produse de înaltă calitate, romantism și imaginație a câștigat clienți loiali în întreaga lume. Colecțiile brandului oferă un aspect natural inovator și o abordare subtilă și receptivă la nevoile moderne.

FIABILITATE

Fiecare colecție are un design unic, materiale de cea mai bună calitate, în toate culorile și stilurile de sezon.
Noile modele care vin în magazine în fiecare săptămână atrag atât bărbații, cât și femeile care caută un aspect autentic și natural. Colecția Intimissimi este actualizată de patru ori pe an.

DEZVOLTARE

Astăzi, Intimissimi este prezent în peste 40 de țări, cu peste 1.350 de magazine.
În România sunt 3 magazine INTIMISSIMI